ZONNE-CENTRUM >>> ALGEMENE INFORMATIE
<<< Site overzicht : klik op het logo


 

U zont in het zonne-centrum van Wellness-4-You op professionele Ergoline-snelbruiners, met regelbare gezichtsbruiners, conform de Europese Normen, zodat iedereen, met om het even welk huidtype (huidgevoeligheid), een bruine kleur kan bekomen bij het volgen van een uitgestippelte zonnebankkuur.

Voor de positie van Ergoline als marktleider is er natuurlijk een goede reden: de absolute topkwaliteit. Ergoline-zonnebanken zijn zonder meer erkend als een der best bruinende zonnebanken ter wereld. Daarnaast is het ligvlak zeer comfortabel en ergonomisch, met een gemakkelijke instaphoogte, waarbij de exclusieve ruime radius van de hemel u verzekert van een perfecte bruining. Zo beleeft u bruiningscapaciteit en comfort op het hoogste niveau.

Uw keuze voor Wellness-4-You is eveneens verstandig: een uitstekende kennis van de 'zon uit het stopcontact', omgeven met een doordachte service, overgoten met de allerbeste prijs-kwaliteit-verhouding, geplaatst in een ruime en hygiënische omgeving ... .

Voor een gezonde, huidvriendelijke bruining mogen er in de toekomst voor u maar twee namen van betekenis zijn: Wellness-4-You en Ergoline.

 

WELLNESS-4-YOU
+
ERGOLINE

 

«» Start « » Behandel-centrum « » Sauna-centrum « » Zonne-centrum «»