START >>> CADEAUBONNEN
<<< Site overzicht : klik op het logo

 

 

U bent op zoek naar een leuk geschenk? Dan is een cadeaubon van Wellness-4-You misschien iets voor u! Wist U dat deze altijd een schot in de roos is?

Hij is origineel, verrassend en altijd aangenaam om weg te geven aan uw geliefde, uw naaste, familie, vrienden, kennissen, klanten, medewerkers, collega's, secretaresse, ... als verrassing, relatiegeschenk, verjaardag, ... voor valentijnsdag, moederdag, vaderdag, ... voor het slagen voor een examen, ... of zomaar, ... kortom voor de allerleukste momenten!

U geeft een cadeaubon voor een belevenis naar keuze. Hij blijft eveneens 1 jaar geldig, is niet persoonsgebonden en kan ook in meerdere keren opgenomen worden. Bovendien bepaalt u het bedrag zelf. De gelukkige ontvanger kan dit dan bij Wellness-4-You vrij besteden. Hij of zij kiest zelf uit de vele mogelijkheden van het behandel-, sauna- en zonne-centrum. Het is dus een persoonlijk geschenk omdat men zelf kan kiezen wat men het leukste vindt.

Ook de arrangementen kunnen onder de vorm van een cadeaubon geschonken worden.

Wellness-4-You heeft dus een cadeaubon die altijd past! Origineel om te geven, bijzonder om te ontvangen, succes gegarandeerd!

 

«» Start « » Behandel-centrum « » Sauna-centrum « » Zonne-centrum «»