SAUNA-CENTRUM >>> VEILIGHEID
<<< Site overzicht : klik op het logo


 

Is het gebruik van mijn infrarood-sauna’s veilig voor iedereen? Of moet u ergens speciale aandacht besteden?

Mijn infrarood-sauna’s kunnen een verbluffend aantal kwalen verhelpen. Het nut ervan blijkt ook steeds vaker uit wereldwijde medische onderzoeken.

Als u echter ziek bent of een ziekteverschijnsel hebt (nierstoornissen, chronische erythematodes, multiple sclerose, hoge bloeddruk, infecties, ...), medicatie neemt, zwanger bent, bij chirurgische implantaten, ... dient u vooreerst uw huisarts te raadplegen alvorens mijn infrarood-sauna’s te gebruiken. De combinatie van deze medicatie en de infrarode energie zou een bijkomende uitwerking of enige andere reactie in de hand kunnen werken.

Het spreekt vanzelf dat bij een verergering van eender welke ziekte of toestand tijdens of na het gebruik van mijn infrarood-sauna’s u het gebruik ervan dient te stoppen.

Voor gezonde mensen zijn er normalerwijze geen beperkingen bij een normaal gebruik van mijn infrarood-sauna’s. Zouden er zich toch abnormale of belastende bevindingen voordoen, raadpleeg dan uw huisarts.

Zorg er evenwel voor dat u tijdens de sessie niet voortdurend rechtstreeks in de infrarode stralers kijkt, ook al is er ogenschijnlijk niets te zien. Te vaak en te lange rechtstreekse instraling van infrarood zou vertroebeling van uw ooglens kunnen veroorzaken.

Regelmatig gebruik maken van mijn infrarood-sauna’s is dus absoluut veilig. Luister hierbij wel steeds naar uw eigen lichaam. Als u zich toch eens niet prettig voelt door de warmte kunt u het best de temperatuur verlagen of de infrarood-sauna verlaten.

 

«» Start « » Behandel-centrum « » Sauna-centrum « » Zonne-centrum «»