BEHANDEL-CENTRUM >>> THERAPIE-KEUZE
<<< Site overzicht : klik op het logo

 

 

Tot op zekere hoogte zijn de ziekteprocessen die in de eerste drie fases ontstaan zijn nog omkeerbaar door middel van diëten, vastenkuren enzovoort, hoewel dit in sommige gevallen een langdurige geschiedenis zal worden.

===================

Bior pg 1-3, 1-9

===================

Gottsw

===================

De behandeling van vervuiling grijpt in op de opname en uitscheiding van gifstoffen

De behandeling van bloed en lichaamsvochten is gericht op het met behulp van natuurlijke maatregelen reinigen en gezond maken van de lichaamsvochten. Hierdoor komt een regeneratie van het gehele organisme tot stand en, waar dat maar even mogelijk is, de genezing van lichamelijke en psychische ziekten en klachten.

De behandeling van bloed en lichaamsvochten is gericht op het met behulp van natuurlijke maatregelen reinigen en gezond maken van de lichaamsvochten

Gesteund door de geschiedenis, ervaring en bevestigd door hedendaags wetenschappelijk onderzoeken zijn er allerlei interventies mogelijk die de kwaliteit van het bloed en de lichaamsvochten positief beïnvloeden. Hiervoor is het van belang om de opname van gifstoffen en de productie ervan in het lichaam te beperken. Drie onderdelen zijn dan van belang. Ten eerste: over te stappen op een voeding die zo min mogelijk toxische stoffen bevat: biologisch (-dynamische) voeding. Ten tweede voedingsmiddelen te gebruiken die gezond zijn voor de darmflora en ten derde om de uitscheidings- en reinigingsorganen te stimuleren en te ondersteunen. Dit laatste kan met behulp van geneeskrachtige- en reinigende kruiden, planten en voedingsmiddelen, orthomoleculaire voedingspreparaten, ontgiftigingskuren, massages, meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen en het leren omgaan met emotioneel gif.

 

«» Start « » Behandel-centrum « » Sauna-centrum « » Zonne-centrum «»